Thursday, August 11, 2011


singgah sini dulu ye  http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/09/i-need-your-like-dear-please.html




Assalamualaikum :) 
Huwarg , dah lama Ash x on9 blog , al maklum larg , sibuk belajar . haha
maaf sebab x replay korang punya jejak , tapi , sekarang ash dah replay semua tuw ^,^ 
hehe , kepada yang baru jejak ke blog ash nie , ash nak ucapkan Salam Perkenalan dari saya yaww ^_^

29

Wednesday, August 10, 2011


emosi ~

Assalamualaikum abang², kakak², adik² dan seumpama dengan nya :D
Dah lama Ash x replay korang punya jejak kan ? I'm so sorry sangat-sangat , tak sempat larg -_- minggu nie , betul
² busy , serius, nak siap kan kertas tugasan prinsip akaun , nak edit blog sekolah dan macam² lagi . uwahhhh , tak reti nak buat larg T____T
okey
² , straight to de point ye , Ash nak minta jasa baik korang untuk LIKE pics Ash , boleh tak ? kalau tak boleh , boleh² kan juga yerk . hehe . bukan selalu Ash nak minta tolong LIKE² nie kan . hehe . lagi pun nie bulan ramadhan , bulan yg mulia , apa salah nye saling bantu membantu kan ^___^ kalau yang baik tuw , boleh share ngan member-member korang :) haha
kalau korang perlukan bantuan , korang boleh minta tolong ash , ash sesudi nak tolong korang tau ^^ ash ringan tulang :)
okey , ikut step by step ye yunk ^,^

1 . like this page .

https://www.facebook.com/trendyzoneshop2u


2. like this picture .






















and thank you ^__^ hehe

mood : mengada-ngada -..-
0

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.