Wednesday, August 24, 2016



Hey Malaysia, East & West, we tried but we just couldn't keep our wonderful news in any longer, so here goes. RM5.90 for any slice of your favourite Secret Recipe cake exclusively to celebrate the joy of Merdeka, nationwide (12pm-5pm, 31 August 2016). #secretrecipemy#happymerdeka #59thmerdeka #merdeka2016


*T&C Apply:
- Valid for dine in and take away from 12pm – 5pm, on 31st August 2016 only.
- Customers who come after 5pm are not entitled for the promotion.
- No pre-order, pre-payment or phone orders will be accepted for the promotion.
- Limited to 4 slices of cake per transaction.
- Premium range cakes, brownies and chocolate lava are not applicable for the promotion.
- Valid for East and West Malaysia, excluding KLIA, KLIA 2, PGIA, Subang Skypark, KTIA, Tapah R&R, Medini Mall, and PKT Lighthouse.
- Not valid with other on-going promotions, privileges or offers.
- Pricing is inclusive of 6% GST where applicable.
- Picture shown is for illustration purpose only.

more detail click here
0

giveaway dan pencarian bloglist

Tempoh penyertaan 
18 Ogos 2016 - 23 September 2016 
2


Mula :

20 Ogos 2016 

Tamat :
31 Ogos 2016 

Bonde akan hadiahkan kepada anda senaskah buku " AL-mathurat & DOA-DOA HARIAN" kepada 30 peserta yang bertuah dipilih menggunakan sistem random.


Tag : Fieyqa, Igs, Kim Chaa


2




Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/   https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 


4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)


https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)


https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)


nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.



Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang


Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)



Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016



p/s: I state RM400 based on total overall.


Twitter id : @SorfienaSyasha
Boleh follow kat twitter je. Yang lain saya punya private accout. sorry

2


Username Twitter : @SorfienaSyasha

Senarai Hadiah : 

Top Referral :
Wang Tunai RM50
[Mya Farisha]

Random :
1. Custom made pouch x 2 pemenang [byAyong]
2. Custom made mini cute pillow x 1 pemenang [byAyong]
3. Sabun Collagen Nurraysa x 1 pemenang [DNIA House]
4. Topup RM5 x 2 pemenang [DNIA House]
5. Blog Review + Bloglist x 2 pemenang [Mya Farisha]

Penyertaan berakhir 2 September 2016
Selamat berjaya :)
2


Macam biasa 10 blog akan dipilih dengan menggunakan Random.org..

Segmen Tamat
31 Ogos 2016
3


Hadiah-hadiah yang bakal di menangi:

1) Dianz vitamin - 2 pemenang

2) Kopi Pak Belalang -  5 pemenang


3) Shawl - 3 pemenang

*10 pemenang bertuah akan di pilih menggunakan random.org
Pemenang akan di umumkan pada 1 September 2016

1


Hadiah2 merupakan:
1. Fridge magnet Amsterdam x 4




2. Key chain Holland x 3

3. Coin purse Amsterdam x 3

Pemenang2 akan ditentukan samada melalui cabutan dan jugak perkara2 lain...
- Kalau sempat, keputusan akan diumumkan pada 25/9/2016.
- Keputusan penganjur adalah muktamad.
- Segala bantahan dan surat menyurat tidak akan dilayan..
7

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^
Read more: http://www.azhafizah.com/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct.html#ixzz4IFxSfCA4
5


Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016 2.

6


TAMAT : 29 OGOS 2016
10 Blog yang tertuah akan dipilih melalui random.org

5


Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.

 Hadiah bonus untuk seorang peserta bertuah giveaway ini akan dihadiahkan sekotak Mineral Coffee atau lebih dikenali sebagai Min Kaffe (bernilai RM36)
6

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.