Saturday, January 14, 2012

//sticky post unti 14 January 12


Closing Date:  14 January 2012 - jam 12 tgh hari

Ash nak sharekan sikit apa yg ada kat blog Craft n Crochet  ni :)
Sebelum tu , kita berkenalan dulu dgn owner blog :)


On Blogger since September 2008

My blogs

About me
Gender: Female
Astrological Sign: Aries
Industry: Internet
Location: Maran, Pahang Darul Makmur, Malaysia
Introduction: It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves.
Interests: muzik, herba
Favourite Films: twin peaks, legend of the falls, labyrinth, cave of the golden roses, anne of green gable, shaolin soccer, kungfu hustle, padayappa, lawyer lawyer, king of cookery, god of gambler. fight back to school, delivery man, resident evil, the pink panther, the girl from tomorrow, SPY HARD, scary movie, the naked gun, superhero movie
Favourite Music: 70s song, techno, pop, international song and music
Favourite Books: Marketing, Ilmiah, IT, thriller, lagardening.

Okey , now , let's start ~ 

Craft n Crochet ada jual barangan seperti ini ;

Crochet Drawstring Angry Bird
Harga: RM 10.00 satu

Crochet Brooche Rose 3 layers
sebesar duit 50 sen sahaja dan harganya RM3.50 satu

Crochet Coral Brooches
sebesar 50 juga tapi harganya RM 5.50 satu

Mini Drawstring Bag Rainbow
Harga: RM 6.00 satu

Crochet- modem broadband casing 

Harga: RM 4.00 satu

BB 1-available
 BB 2- available
      BB 3- sold to fieda 
      BB 4- sold to fieda

BB 5- available
BB 6-available
BB 7-available
BB 8-sold to yana

Crochet Drawstring Bag-Sponge Bob
Harga: RM 10.00 satu

Menarik bukan ? Memang menarik , harga pun berpatutan , Ash rasa, korang tak perlulah tunggu masa yang lama untuk menilai kan ? Kalau u all berminat , boleh isi form kat blog Craft n Crochet , bahagian atas sekali atau boleh email ke atihara@yahoo.com . Kalau nak tengok banyak lagi , boleh pergi ke blog Craft n Crochet ! ^,^

Thank You !






2


------------------------------------------

//gambar tahun lepas , semua warna pink ok . haha 

Saya nak tag Syau dan Yui :)

PEMENANG

hanya 2 pemenang saja yang akn dipilih secara cabutan bertuah

HADIAH

face quencher ni kalau sembur time ngantuk2 insyaallah akn segar..die adalah vitamin c..klu demam ke spray je sangat2 besh..and boleh dijadikan toner..serta after make up sembur kn balik kt muka..muka akn sgt glowy..ala2 spray muke M.A.C..besh kn..n iqa nk bg free ni siapa nak???
Bernilai RM 33.00



TARIKH TUTUP  
24 January 2012
11.59 malam
sempena 6tahun 6bulan hungan iqa n ikhwan


so ape lagi..jom join!!!!!!!

fan Page iqa


1

Tuesday, January 10, 2012


Tagged : Kiki , Qienah , Yui

Tarikh Tutup: 14 January 2012 

//kena pergi tuisyen lah pulak -.-' klik je kat banner tu kalau nak join k . oleh singgah kat sini jugak :) thanks . chow ~

7


Tag : Kiki and Nia

Soalan daripada Leeza :)

- nama penuh korang dan panggilan apa ?
: Nama penuh :- Siti Sorfiena Syasha Bt Muhamad Suzainye
: Nama panggilan :- Siti , Sorfiena , Syasha , Along , Ash Kyouhei , Irsa , Oppie (O.P) , P.O , E-Jay dan byk lagi :3 

- dah berapa lama korang jadi blogger ?
: since March 2011 until now :)

- tujuan korang berblogging ?
: berkenalan dgn ramai kawan baru , kongsi pendapat , kisah dan kenangan bersama kawan-kawan :)

tarikh tutup segmen ni 20 January 2012 ni :) so , cepat-cepat lah join ye ^___^

//kena out cepat -.- nak pergi tuisyen ni . ade ke SPM candidate macam ni perangai nyer ? -.- jemput singgah my blog :)   --sorfiena--
4

Monday, January 9, 2012

Tagged : Kiki and Yui

1) Mestilah warganegara Malaysia.
2) Terbuka kepada followers blog ini SAHAJA!

3) Like EYFAaliasstory di Facebook(https://www.facebook.com/EYFAalias)
4) Follow me on Twitter (http://twitter.com/#!/EYFAalias)
5) Buat satu entry ringkas bertajuk "EYFAalias 1st Giveaway"
6) Letak kan banner GA di atas ni dan linkkan terus ke blog ini.
7) Setelah selesai, tag kan kepada 2 orang rakan anda yang lain dan pastikan mereka tahu.
8) Tinggalkan LINK entry anda di ENTRY INI.
1

Sunday, January 8, 2012





TARIKH GIVEAWAY: 1 JANUARI 2012- 14 JANUARI 2012


Pemenang akan ada 3 kategori : top referral , komen yang paling membina dan random ^_^
0


Tagged : Kiki , Yui dan Qienah

TARIKH TUTP : 1 MAC 2012    1 FEBRUARY 2012

Syarat-syarat :



1. korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !  dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan :) (nak tag lebih pun takpe .sebab .makin banyak link yang mira dapat masuk dalam bloglist tu ..makin ramai yang akan terjah blog korang kan )

3. Like gambar tak comel ni LIKE SINI dan LIKE SINI ( harap korang boleh tolong )

4. Follow blog MIRA & AZFA (tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB  follow azfa okay ;)

5. Like Fan Page MIRA & AZFA (TAK WAJIB ya semua .atas kesudian masing2)
3

2

<









Salam Sejahtera, Untuk pengetahuan anda semua, hari ini 6 Januari 2012 merupakan hari pembukaan http://jerseymalaya.blogspot.com

Bersempena dengan pembukaan ini, JerseyMalaya telah mengadakan Cabutan Bertuah. Hanya Bloggers sahaja yg berpeluang untuk menyertai, langkah-langkah untuk turut serta yang sangat Mudah!
Cuba nasib anda, mana lah tahu anda terpilih.
Jersey Malaysia Untuk Dimenangi!




HANYA 3 LANGKAH UNTUK SERTAI


  1. FOLLOW Blog http://jerseymalaya.blogspot.com/

  2. Klik 'Like' juga di http://jerseymalaya.blogspot.com/

  3. COPY Text di dalam Text Box di JerseyMalaya, Paste dan Post di Blog anda mengenai Cabutan ini.Beri Link kepada Entry anda di 'Comment'.

Cabutan akan dibuat pada 6 Februari 2012. Pemenang adalah berpandukan Followers, Facebook Like, dan Entry di Blog anda.


Blogger yang bertuah akan menerima Wang Tunai RM50 daripada JerseyMalaya.


Sekian, Terima Kasih.




/p>
2

Klik banner kalau nak join
Tag , Kiki , Yui dan Qienah :)
Giveaway ini berdasarkan hasil UNDIAN.
So, sesiapa yang bertuah layak memilih SATU daripada 10 hadiah pilihan.


Okay dah tengok? Cemana?? Teruja tak?? Kalau teruja, meh la join beramai-ramai. Cepat-cepat join tauuu! Jangan lepaskan peluang!

Tarikh Tutup Penyertaan :
16 Jan 2012



0


Assalamualaikum ,

Sorfiena nak tag Kiki dan Qienah

Hadiah :


1 x vintage necklace
1 x stripe t-shirt
1 x inner bawal
1 x short dress
3 x baucer RM15
2 x baucer RM 5.00

2 x RM 10.00


1 x cotton shawl


2 x aksesori


2 x praline 15 cavity

3 x lens by shop lenz home
1 x specs

3 x keychain
2 x lens , 2 x casing by all type lens
2 x Shawl - Cik Erynn
20pcs Hijab Pin Mix Pattern(1 pemenang) - Kitty Shawls
1 x gif header / 1 x header - Sarah



Sponser :

Tolong likes / follow / add sponser , kalau tidak anda di keluarkan...


JCS , fanpages
SHOPPE LENSZ HOME , facebook
ZATYY , blogspot
ALL TYPES LENS , facebook 
SUKA COLLECTION , fanpages
FASION DISASTERS COLECTION , fanpages | blogspots
LLEAH AYEISACO , fanpages | blogspots
EDASTBOUTIQUE fanpage | blogspot
WAFICOSHAWLS HOUSE , blogspots | fanpages
CHOCOLATE4U , fanpages | blogspots
KITTYsHawls fanpage |  blogspots


0

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.