Sunday, January 8, 2012

EGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !


Tagged : Kiki , Yui dan Qienah

TARIKH TUTP : 1 MAC 2012    1 FEBRUARY 2012

Syarat-syarat :



1. korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !  dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan :) (nak tag lebih pun takpe .sebab .makin banyak link yang mira dapat masuk dalam bloglist tu ..makin ramai yang akan terjah blog korang kan )

3. Like gambar tak comel ni LIKE SINI dan LIKE SINI ( harap korang boleh tolong )

4. Follow blog MIRA & AZFA (tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB  follow azfa okay ;)

5. Like Fan Page MIRA & AZFA (TAK WAJIB ya semua .atas kesudian masing2)

3 comments:

kewchik said...

Hai awak , Kite dari segmen yg sme . Kite dtg nak terjah blogg awk , Terjah blog kite balek yea'

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

missmashimaaru said...

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !! thanks join segmen ni maaf lambat terjah korang ya

♥GEE♥ said...

dari segmen yg sma
and dah f0ll0w awak.
sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.