Monday, October 3, 2011


 

Syarat- Syarat :

1 ) Follow Blog Fatimah Azzarah Amni Nizzatul Alia

2 ) Letak Entry Ini Dalam Post Blog Anda

3 ) Like Fanpage CiMinniy & Fatimah Azzarah Blog

4 ) Letak Banner Dalam Post ( Wajib )

5 ) Tag 2 Orang Kawan Bloggers ( Pastikan Mereka Tahu )

6 ) Letakkan Entry Anda Di Shoutbox atau Di Komen

7 ) Pemilihan akan diadili oleh kami..

8 ) Tarikh tutup 31/10/2011 ( 1 bulan )


Hadiah Dia Sangat Lumayan Gila :

*  Droplet page house

*  My FeltHouse

*  header 2X and template 2x by Hazani and amni

Darsha Shoppe

 Korean lens

doodle (1 boy , 1 girl ) by hazani and Izzat

edit full blog,template denim by Alia Afifah

url blocquote by Ace Sya

top-up RM10 by Nurul Basyirah 

simple header transparent by Syasya

sidebar image by Anisah

*  Header yang akan ditempah oleh  Fatimah Azzarah

*  Edit Full Blog By Farah ( 1 boy, 1 girl )

*  Top-up RM 5 By Farah

*  


Okey..! Itu sahaja Sponsor buat masa ini..!
Sesiapa nak sponsor dengan ikhlas boleh pergi ke SINI atau SINI..!

Okey..! Selamat Mencuba..! :) 

tagged : muazz adli and Qienah :)
0


Assalamualaikum kawan-kawan :')
Apa kabar korang semua, sekrang dah msuk bulan 10 kan ? kejap je masa berlalu T___T kerja folio acc kita pun belum siap lagiii >.< fuhh fuhhh , x reti nak buatt akcelly :P

btw, ni, ash nak join satu contest satt :D hehehe, btw, ash telah di tag oleh , member ash yg ash sangat sayangi :') ehehe, #bodek kejap :P
hmmp, sikit pengetahuan tentang tuan punya blog yg ash dpt, hehe

1. header blog
header blog atien :) comel kan ^^ hehe, ash suka lahh , anime tu, comel betul, 
#geramm .

2. banner blog atien :
comel bahhhh :)
#teringat time form 1, ash jadi maskod kawad rumah kuning, ash jadi lebahh ^^ hehe, dapat no 1 weyhhh :D hehe

3. wishlish and follower atien :

: tahniah sbb dah dpt own lappy, ash x dek pon lagi T_T
:ash doakan wishlist atien tercapai suatu hari nanti :) amin .
: ash follower yg ke 143 bahhh , hehe, "I LOVE YOU" :")

~sekian~

p/s : ash x pandai nak bercerita lahh awakk -.-' sorry ye . btw, ini saja yg ash mampu lakukan , ehehe :)
1




TARIKH TUTUP TERBARU : 7 OKTOBER 2O11 :))
UPDATE : senarai peserta yang dah joint segmen ryn, boleh klik kat SINI !
Tagged : Shaz and Qienah
4

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.