Saturday, November 12, 2011

tagged : Qienah , Cute Mum and Pinky

due date : 30 november 2011 :) 


1


tarikh akhir penyertaan :-  17 November 2011, 12.00 tengahari.

tagged : Cute Mom
1

Friday, November 11, 2011

http://4.bp.blogspot.com/-TDFHNJItSNw/Tq40o3WacBI/AAAAAAAAAhE/dGnP2oRaV04/s1600/%255B002638%255D.jpg
12

Thursday, November 10, 2011


1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan


0


SYARAT-SYARATNYA :

0


Salam 1 Malaysia.
Sudah cukup 3 bulan Bloglist 30 Terpantas yang Hackers buat sebelum ini.
Hackers sudah keluarkan bloglist tersebut dan Hackers memerlukan 30 Bloglist yang baru!!!
Anda berminat untuk letak bloglist di Blog Terowong Informasi ini?
Senang sahaja, ikut step yang diberikan :

Syarat - Syarat:

1

Tuesday, November 8, 2011

Syarat-syarat penyertaan :
1.Kena ada blog *kalau tak ade , sign in
2.Warganegara Malaysia *senang nak post hadiah
3.wajib follow blog WAWA dan NANA untuk tahu update-2 terbaru. Copy gambar diatas dan directkan ke blog WAWA atau NANA
5.Buat slogan . cth : saya berbangga menjadi sorang blogger kerana ...blablabla
6.Tidak melebihi 15 patah perkataan .  
7.Tidak kira sama ada english atau melayu *slogan
8.Tag 3 orang dan pastikan Dia tahu .
9.Postkan link post anda mengenai contest ini .

Cara-cara pemilihan :
1.Kami tidak menggunakan sistem VOTE .
2.Pemenang dipilih berdasarkan blog dan slogan .
3.kalau nak memang tu , hias la blog cantek-2 keyh ?

Hadiahnya :
1.Owl necklace beserta Topap RM20
2.Edit blog beserta Topap RM10 *BLOGSKIN
3Edit log beserta Topap RM5 *WASHED

Saguhati.
peserta yang mendapat tempat ke 4-10 juga akan mendapat hadiah saguhati sperti header , sidebar imag dan lain-2 . *untuk blog sahaja

Slogan :
"I am proud to be a blogger because blogs could unite two hearts into one"

Tagged :
Cynthia , Fiqra , Nisa
1


14/12/2011 = Tarikh Tutup Segmen Ini .

Myra , jemput follow my personal blog ye , HERE
5

Tarikh tutup : 17th november 2011

okey , lagu kat blog Ien ni, Ien rasa lagu nie sedap ... merdu dan tak dek larg memekik kan telinga sangat kan ? kan ? :) hehe. nak tahu apa tajuk lagi nie ?okey :) nie Ien nak kasi tahu ..

.
.
.
.
.
.
.

Song : Take My Heart
Singer : Soko

2



Syarat-syarat :
 Follow blog ieyza bagi yang belum follow.
 buat entry yang bertajuk "Ieyza Afieyna 1st Giveaway"
 copy banner kat atas letak dalam entry dan link kan guna link entry ni.
 Tag kat 2 blogger yang lain, make sure mereka tahu mereka di tag
 
Tagged : Qienah n Purple
tu je syarat nya..mudah kan..tempoh GA hanya 2 minggu..
Tarikh GA3 Nov-16 Nov 2011

Hadiah : 
 6 Pemenang akan dipilih melalui random.org
 3 Pemenang utama- 1st, 2nd ,3rd akan menerima cenderahati dari ieyza..
 3 Pemenang saguhati akan direview blognya selama 1 minggu 
 
nak tengak senarai peserta yang join klik senarai yang join GA ieyza.
 
1

 
1. Follow Blog Azreen
2. Like PAGE http://www.facebook.com/lollalicious.azreen (tak wajib )
3. Tulis satu entry kenapa korang nak Azreen review and promote blog korang. (hentam je. Pendek pun tak pe.)
4. Komen kat entry ni, ENTRY YANG KORANG buat tadi. 
5. Tarikh tutup : Sabtu depan........ 12/11/2011
6. Tidak terhad. Boys and girls boleh join !
7. Letak banner tu dalam entry. (wajib)

this is reasons why I want Azreen review n promote blog Ien >>>
1 . Ien nak carik kenalan baru :')
2 . Ien nak stalk blog depa . hahaha:'D
3 . Nak jadi blogger yang famous dikenali ramai . ekekeke . gurau je larg :'p

#little star : Hey you all, You all boleh singgah my personal blog SINI . ini blog untuk join Contest , Giveaway n Segmen . Ien banyak luangkan masa di sini . ehehehe
0


Syarat-syarat-nya :
  1. Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.  Tagged : Muzzni , Muazz , Cynthia
  2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
  3. Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
 ( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )
 
Jom kite join contest ni ramai-ramai..

Hadiah Pertama :
Topup RM20 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Kedua :
Topup RM15 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Ketiga :
Topup RM10 Maxis/Celcom/Digi
 
0

Assalamualaikum :) klik banner kalau nak jooin ye :)
Jemput join jugak my Segmen : Jom Join Bloglist Ien :)

oke , syarat nyer senang jer
1.Follow n like my blog *tiada paksaan
2.Buat entri dgn tajuk " Segmen : aku adalah blogger " , letak banner n link kan ke entri ni... and tulis ape yg korang nak tulis. *ringkas-ringkas jerk
3.Tag 3 org rakan korang [kalau tak nak TAG pun takpe]*kalau nak TAG pastikan diaowg tahu !
4.tinggalkan LINK ENTRI korang di bahagian komen :)

Tarikh Tutup 12/11/2011 *akan dipertimbangkan lagi :)


List blog akan nabila keluar kan setelah tarikh segmen ini ditutup :D


p/s : Sangat berharap , ada yg sudi join :)


Perlu tekan link dibawah : 
#LINK1 #LINK2 #LINK3 #LINK4
Tagged : Qienah

13

Sunday, November 6, 2011

okey , kalau nak join :) boleh klik banner tauuu ^^ tarikh tutup nya hari ini jam 5 petang :)
ini antara kartun2 yang Ien suka :) khik3 . macam budak-budak pulakk . hehehe . teringat zaman kanak-kanak dulu :)


1


2
L*cah kah ? hahahaha . sikit je :PP
3 | comel , handsome , style n rock ? oh yeahhh ^^
4 | ini cerita zaman Ien kecik-kecik dulu . OMG , suka suka suka <3
5 | comel x? erk , bukan P*g tu , tapi yg warna hitam n arnab tuuu larg :) ehehe
6
7 | hahha, comel giler budak kecik tuu XDD #comel lah sgt :P
8 | suka giler cerita nie , serius XD
okeyyy -.- banyak nyer Ien post . sorry ye Adik , x sengaja T_____T

credit 

0


Assalamualaikum kawan-kawan :) Eh , sebelum tu , Selamat hari Raya Aidiladha buat semua umat Islam :)
hah , hari ni , selesai je mop lantai , sapu sampah , sidai kain , kemas rumah dan bagai .... Ien join satu contest yang dibuat oleh kak Aini kita nie , #ececehh , bila masa pula jadi kakak nie ? -.- *panggilan hormat lah syg , kena lah panggil kakak kan ? :)
okey , jum kita serbu ramai-ramai nak ? hadiah dia menarik weyhhh , serius :))) ehehe ,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hah , itu dia ! comel kan kakak nie ? ehehe :) suka suka suka ^____^v suka sangat #lebih-lebih pulak Ien ni .
nama tajuk contest nie 3 in 1 with Aini . 
- Blogger Sporting
- Style Picture
- Funny Picture
Langkah-langkah untuk join
  1. Wajib FOLLOW  blog Aini
  2. like FUN PAGE Aini   
  3. Buat entery mengenai contest ni . . bertajuk CONTEST 3 ini 1 with Aini
  4. Letak BANNER CONTEST ini di entry korang bersertakan 1 gambar korang
  5. TAG 3 orang kawan blogger korang dan pastikan diorang tahu.
  6. tinggalkan link/URL entry anda di comment contest ini
  7. bila tarikh tutup di umumkan, korang harus post 1 soalan di funpage Aini. soalan terpilih Aini akan baca di VLOG. [soalan apa pown tak pa]
 so , sekarang Ien nak tag my little star ^__^ pewiittt , ehehe : Qienah , Muzzni , Shazana .
eh , lupa pulak nak p0st gambar -.- x pasal-pasal pulak kang :P haha . ok . ini gambar nya >>>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

translate : Saya seorang Blogger Girl 


korang apa tunggu lagi , cepat-cepat larg join ye :) good luck <3
alamak !lupa .. ini hadiahnya :

Hadiah untuk 3 pemenang

BLOGGER SPORTING =
1 kotak KINDER BUENO +
1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY

SYLE PICTURE =
1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK +  
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY 
 RM10 TOUPUP

FUNNY PICTURE =
1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY 
 RM10 TOUPUP
Hadiah akan bertambah mengikut bilangan peserta yang join

gambar akan di upload pada 24/11/2011 
0

Syarat-syarat penyertaan :
  • follow blog bell terlebih dahulu n then Like fan page bell :) 
  • tak kesah perempuan / lelaki ! 
  • buat satu entry yg bertajuk ''Giveaway Saya Suke Berblogging''
  • ambik banner di atas dan tempek di entry td ! 
  • buat satu entry kenapa nak join GA nie tak nak buat tak ape :)
  • Tag 3 org Yg Pasti Mereka Tahu okay ? 
  • post link anda di ruang comment yg disedia kan :)

tarik tutup : 2 nov 2011 - 6 nov 2011

#tagged : Qienahahsyafismail and dieybababy


hadiah pertama ! 
~~>topup 10 ringgit
~~>edit full blog
~~> header
~~> footer
~~>doodle love *bentuklove*
hadiah kedua !
~~>topup 5 ringgit
~~>edit full blog
~~>header
hadiah ketiga !
~~>topup 2 ringgita

#little star : Saya memang suka berblogging sampai belajar pun tak mahu . khakkhakkhak , serius -.-  
0

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.