Friday, November 11, 2011

Segmen : Jom Join Bloglist Ien :)

http://4.bp.blogspot.com/-TDFHNJItSNw/Tq40o3WacBI/AAAAAAAAAhE/dGnP2oRaV04/s1600/%255B002638%255D.jpg


Assalamualaikum kawan-kawan :) dah lama Ien x update blog kan , erk , macam tak tahu pulak korang nie, ini kan minggu exam , so , Ien pun tergolong larg dlm gologan tuw ^___^ ehehe , 
hari nie Ien change layout, theme , background dan bagai , so , my BLOGLIST pon dah hilang,  so , hari nie, Ien nak buat sikit segmen bloglist boleh ? nak kumpulkan member-member Ien :) Kalau nak join kat my personal blog , pon boleh > http://ash-tsukidate.blogspot.com/ <
oke , 

cara-caranya :
1 .  Mesti jadi FOLLOWER Ien .
2. Buat entry bertajuk " Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! "
3 . Copy picture kat atas untuk dijadikan banner . *hehe, maaf, banner x dek lagi*
4 . Terpulang nak tag member korang .
5 . Tak kisah lelaki ke perempuan . Yang penting ada blog .
 6 . Tarikh tutup : 11 November 2011- UPDATE !

Perhatian :
Ien akan pilih 10 or lebih blog yang Ien minat dan suke untuk di review , Ien akan buat entry khas untuk promote blog yang terpilih selama Ien suka :D hehe , so , doa-doakan lah semoga blog korang terpilih yea :)

 Tips :
1 .  Blog mesti ringan .
2 . Blog mesti kemas , cepat loading , simple , colourful , or unik .
3 . Pemilik blog mesti aktif , mesra or rajin blogwalking .

Itu je :) Terima kasih kerana sudi luangkan masa ke blog Ien ye :) Sayang korang semua !

12 comments:

holaulala said...

ok dah join.. =)

http://holaulala.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

Miss Fieyqa said...
This comment has been removed by the author.
Mak cik leez said...

makcik leez menyelit ^_^


http://belogmakcikleez.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

Mieyka ♥ said...

mieyka join !

http://budarxcemetot.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

hazeim said...

miezah join !! :)

http://hazeim-miezah.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

♥ shaheizny ma ♥ said...

joined
http://awesomelife18.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-join-bloglist-leen.html

Yeo Ju said...

hey,I'm joining it..^^thx promote it on my blog..^^
http://yeoju-onlinediary.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

Jaja Sutera said...

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

Miss Fieyqa said...

Saya nak masuk :D

http://allsweetsummer.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

hazanis said...

Dah join..:)

http://hazanis.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

eiqa said...

http://sweetsourherethere.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-ien.html

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau heheh

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.