Tuesday, November 8, 2011

Segmen : aku adalah blogger

Assalamualaikum :) klik banner kalau nak jooin ye :)
Jemput join jugak my Segmen : Jom Join Bloglist Ien :)

oke , syarat nyer senang jer
1.Follow n like my blog *tiada paksaan
2.Buat entri dgn tajuk " Segmen : aku adalah blogger " , letak banner n link kan ke entri ni... and tulis ape yg korang nak tulis. *ringkas-ringkas jerk
3.Tag 3 org rakan korang [kalau tak nak TAG pun takpe]*kalau nak TAG pastikan diaowg tahu !
4.tinggalkan LINK ENTRI korang di bahagian komen :)

Tarikh Tutup 12/11/2011 *akan dipertimbangkan lagi :)


List blog akan nabila keluar kan setelah tarikh segmen ini ditutup :D


p/s : Sangat berharap , ada yg sudi join :)


Perlu tekan link dibawah : 
#LINK1 #LINK2 #LINK3 #LINK4
Tagged : Qienah

13 comments:

Nabila Medan said...

Thank(s) coz sudi join segmen ni :)
senarai yg join suda dikeluarkan,jom bw sama-sama >.<

siti hidayah said...

Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Nisa Greennnpanda said...

Salam n hye~!!

dtg dr segmen yg same.. dh follow ur blog nie.. ^_^ jom visit blog sy lak, hihi~..

Greennn Inspiration

Miss Nadya said...

Salam kenal dari Miss Nadya..^_*

Wordless Wednesday | Rabu Tanpa Kata

holaulala said...

hai! salam kenal=)

missanonymous said...

hye !! Dari segment yg sama :D done follow u.. Sudi-sudilah komen n follow saya :D

http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Saia Budax Lanun said...

Assalam, BW here... Dari segmen yang sama... Salam perkenalan...


http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html#axzz1dHX1ChZL

AishaMyra said...

Assalamualaikum .

Myra terjah sini :)) comel belog adik hehe . Jom singgah blog akak plak ,

http://aishamyra.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

selamat berkenalan . :DD

-fieda- said...

Singgah dari segmen yg sama..Follow u and happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ARYANI NUR said...

assalamualaikum ...

Aryani nur terjah sini dari segmen sama ^^ dah follow awak , jemput la singgah balik ~

http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

salam kenal ;p

Diyana Ali said...

hai jalan sini dr segmen sama. jom dtg blog saya :)

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini dari segmen yang sama.. Sori, lambat kunjung ziarah..Hehe..Tapi, tak pe kan? Salam kenal-kenal…! Jempot ke belog Eza..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

lelakigua said...

salam..
datang dari segmen yang sama..
lewat sikit je(banyak kot)..
hehehe...

http://lelakigua.blogspot.com/

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.