Tuesday, November 8, 2011

Ieyza Afieyna 1st Giveaway



Syarat-syarat :
 Follow blog ieyza bagi yang belum follow.
 buat entry yang bertajuk "Ieyza Afieyna 1st Giveaway"
 copy banner kat atas letak dalam entry dan link kan guna link entry ni.
 Tag kat 2 blogger yang lain, make sure mereka tahu mereka di tag
 
Tagged : Qienah n Purple
tu je syarat nya..mudah kan..tempoh GA hanya 2 minggu..
Tarikh GA3 Nov-16 Nov 2011

Hadiah : 
 6 Pemenang akan dipilih melalui random.org
 3 Pemenang utama- 1st, 2nd ,3rd akan menerima cenderahati dari ieyza..
 3 Pemenang saguhati akan direview blognya selama 1 minggu 
 
nak tengak senarai peserta yang join klik senarai yang join GA ieyza.
 

1 comment:

ieyza afieyna said...

salam...

hye..thanx join GA ieyza.. ;)

gudluck ye.. ^^

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.