Saturday, June 18, 2016


Due date : 25 June 2016 (Ahad)

Hadiah :
2

Friday, June 17, 2016

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)


3

Thursday, June 16, 2016


KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY

Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan tetapi ni first time kami buat giveaway , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
untuk pemenang bertuah (dipilih oleh adik kembar kami yg berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Tarikh Mula :15.06.16 *Rabu
Tamat : 30.06.16 11.59 mlm *Khamis
Tarikh keputusan diumumkan pada :
02.07.16 *Sabtu
***************** Terima kasih kerana sudi menyertai 
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 . 
Semoga anda bertuah dan berjaya ;)   *****************
Senarai peserta di SINI [tekan sini]
8

Hadiahnya :
1. Sehelai instant 2 muka lycra bernilai RM17 (warna random)
2. Sehelai shawl Chiffon 2 meter bernilai RM10 (warna random)
3. Sehelai shawl chiffon bernilai RM18 (warna random)
4. Duit Raya RM10 (seorang)

Bermula 14 June 2016 sehingga 20 june 2016.
Nama pemenang akan di umumkan pada 23 June 2016.
2

Wednesday, June 15, 2016


Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin. 



GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN 




Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin




4


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Segmen Sampul Duit Raya  Seindahcerita | Alhamdulillah, tahun nie sampul duit raya DIY yang nieyl jual mendapat sambutan yang menggalakkan.. hari ini dengan berbesar hati dan rendah dirinya nieyl nak buat 1 segmen untuk semua follower blog seindahcerita. Suka tak? Nieyl menjadi 2 pemenang sampul duit raya..dengan menggunakan khidmat En.Random.org


Syarat-syaratnya..

1. Follow Blog Seindahcerita

2. Follow Instagram Nieylanadia

3.Like Fanpage Seindahcerita

4. Buat Entry bertajuk Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

5.Letak banner dan link ke entry ini

6.Jangan lupa tinggalkan URL entry dalam entry ini okey!


Atau korang boleh terus copy code di bawah dan paste di html entry korang :)

2

Monday, June 13, 2016


Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak. Selamat berpuasa.
Tekan banner untuk join ramai-ramai ^_^
2


Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Buat satu entri bertajuk  GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 (letak gambar di atas tu beserta syarat-syarat penyertaan.
Selesai buat entri, komen entri ini dan beri link entri tersebut
Terbuka untuk Bloggers seluruh Malaysia
Tarikh Tutup Penyertaan 13 Julai 2016

Giveaway akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang.


1

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.