Saturday, January 16, 2016

Tiga Lalat Calendar Giveaway


TigaLalat, 16 January 2016

Blogger biasa,
Fotografer biasa biasa,
Dalam hati siapa yang tahu.

Salam persahabatan,

Harini opi nak join satu giveaway bertajuk Tiga Lalat Calendar Giveaway by 'TigaLalat.blogspot.my'. Sebab apa opi nak join giveaway ini ? Sebab opi pun selalu shooping photobook kat Photobook.com.my tuu. Hehehehe. Tapi kali ni special sikit, ehh banyakk, admin TigaLalat nak kasi Calender yang direka sendiri dengan gambar-gambar yang pernah memenangi peraduan dan memasuki majalah fotografi. Best nyaaa, seriuss, opi punya gambar tak pernah masuk mana mana majalah lagi. Huhuhu. Teringin sangat nak tengok gambar2 yang admin ni nak kasi :) 

Hai admin TigaLalat. Sudi sudi la dengar suara hati kecil opi ni nak menang hadiah kalender yang admin nak kasi tu :) Nanti boleh kita share share ilmu photography kann kann ? Sebab opi pun student photography :D Heeehehe. Salam perkenalan admin opi ucapkan .

Opi tak tahu nak tulis apa apa lagi, tapi opi nak ajak kawan-kawan opi join giveaway ini , tarikh tutup pada 18 Januari 2016 iaitu hari isnin ni, O'oh, dah nak dekat kan ? Mari cepat-cepat join ^___^ Oh ya, opi ada jadi sponsor untuk Giveaway Zahir , pun boleh join ^___^  Terima kasih 


Blogger Girl,

Sorfiena Suzainye


Jemput singgah : 


1


Assalamualaikum Cik Hani, dengan lafaz Bismillahirohmanirohim opi join segmen ni :)

Giveaway : Kenangan Manis 2015
Cik Hani minta kita sharekan serba sedikit tentang kenangan manis yang korang alami pada tahun lepas. ringkas tetapi padat! Wooow, nak kena padatkan betul2 ni :D
Biar gambar yang berbicara :)




video
Ni video masa opi Tunas Ilham . Tunas Ilham means diploma show tuu, nama untuk part 5 uitm melaka, kami pakai Tunas Ilham :) Sweet memory sebab dapat jumpa dengan kawan-kawan :)
Alhamdulillah, InshaAllah jumpa time konvo nanti ye kawan kawan :)



Jemput singgah : 



1

1

Thursday, January 14, 2016

giveaway 2

Dibuka dari hari ini 1 Januari 2016 hingga 15 Januari 2016



Jemput singgah : 


0

klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535. 

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Hadiah? Mesti terlepas pandang ini, Cik en dah keluarkan awal ye. Boleh rujuk di bawah ini
Senarai Hadiah Hebat
Dah submit entry? Boleh rujuk di bawah ini pula
Senarai Peserta Hebat



Jemput singgah : 


4

giveaway ini bermula 6/1/2015 sehingga 20/1/2016..

3 orang pemenang akan terpilih untuk menangi
Voucher Discount 
Bukit Gambang Waterpark & Safari Park !!
1


Giveaway ini akan berlangsung dari 10th - 15th January 2016 (11.59 pm waktu Malaysia)

2


Hadiah :

Empat helai shawl untuk empat orang pemenang. Pemenang akan dipilih menggunakan khidmat random.org. :)

Penyertaan ni akan ditutup pada 16 Januari 2016, at 12.00 AM. Seminggu je kita buat giveaway ni. 

Gudluck dan thank you korang-korang yang join! :)



Jemput singgah : 


0



Si Chubby, 14 January 2016

Zizie Zainal,
Blogger Si Chubby,
Lagi Chomel.

Salam persahabatan,

Harini opi nak join satu mini giveaway by 'Si Chubby'. Sebelum itu , Si Chubby menanyakan satu soalan yang wajib opi jawab sebab ini dah termasuk dalam syarat-syarat giveaway :) Tarikh tamat giveway ini pada 20 januari 2015. Opi nak tag Aienie dan Fieyqa untuk join segmen ini.

Soalannya,  Apa impian korang yang sebenarnya ? And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ? Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ? Impian opi ialah ingin menjadi wanita bekerjaya dalam apa bidang sekali pun. Ewaaahh, tinggi betulkan impian opi. Dah masuk tahun baru, semua kena baru and up sikit impian tu. Dulu time sekolah, boleh la cakap impian saya ialah nak berjaya dapat 10A dalam SPM. Sekarang ni dah masuk alam pekerjaan, kenalah kena dengan keadaan sekeliling tuu kan.Usaha opi untuk mencapai impian tu sekarang ni, opi buat part time job. Sekarang opi tengah buat Wedding job. Lepas tu kalau ada kawan-kawan nak minta tolong shootkan video ke apa apa ke, opi buat juga. And disamping itu opi ada buat design photobook . Alhamdulillah, client berpuas hati. Opi duduk rumah je buat kerja ni , tengah mencari kerja di luar sana yg kerja ikut ofis hour, Sebenarnya tak bersedia lagi nak kerja ikut ofis hour. huhuhu. Kalau tidak tercapai impian opi kali ini , opi akan bawa ke tahun seterusnya sehinggalah opi berjaya suatu hari nanti :) InshaAllah, Minta kawan-kawan doakan opi juga ye :)

Okey, opi dah jawab seikhlas hati opi . Harap maaf diatas tatabahasa opi. Hahaha, Dah lama tak guna bahasa malaysia dengan betul. Harap opi ada peluang untuk memenangi Mini Giveaway by Si Chubby ni. Sekian sahaja dari Opi. Goodluck kepada semua juga .


Blogger Girl,

Sorfiena Suzainye



Jemput singgah : 



2


HADIAH
1.Topup RM5x2 PEMENANG
2.Topup 5x1 PEMENANG
3.Buku nota x2
4.Vector
5.Cash RM10X1
6.Cash RM10X3
7.Nano Lightener Cream
7.Cash RM10X2

Cepat join!



Jemput singgah : 


3


GIVEAWAY ini akan berjalan selama seminggu sahaja iaitu bermula pada 12 Januari 2016 sehingga 18 Januari 2016.

HADIAH:
>> Adrina akan pilih 3 orang pemenang secara rawak atas bantuan random.org
>> Pemenang akan dipilih berdasarkan syarat diatas ye... Tak memenuhi syarat, kita random lagi..hehe (aci tak?huhu)
>> 3 Pemenang tersebut akan dapat SABUN DHIA dari Nona Roguy melalui pos.

KELEBIHAN SABUN DHIA DARI NONA ROGUY

Kandungan:
(1 buku - 80 gram)

Dirumus khusus untuk membuang sel kulit mati ("tindakan scrub"), memberi kecerahan tona warna kulit, ketiak, dan sesuai digunakan selepas Herbanika Lulur bagi wanita yang menggunakan set bersalin. Juga berfungsi menghalus/mengurang bahagian regangan kulit 'stretch mark" bahagian pangkal peha dan perut.

Khasiat:
Efek menghalus/mengurang regangan bahagian kulit. (Sabun seperti biasa dan kemudian lakukan urutan cekik (tapak tangan) dari bawah ke atas) khususnya peha dan perut.
Memutihkan ketiak (Sabun seperti biasa dan guna belakang tapak tangan untuk menggosok bahagian ketiak).



Jemput singgah : 


1

Hai , dah lama bukan opi tak update blog ni, sebab fokuskan kat blog lagi satu ni, boleh tekan SINI kalau nak tengok blog mana satu yg opi maksudkan :)

Ada juga coding-coding yang opi tak reti nak buang kat sini. hahaha, takpe lah, biaq p laa 

So dengan rasminya, blog ini akan diactivekan semula :) Terima kasih



Jemput singgah : 


0

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.