Saturday, January 16, 2016

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY

Tiga Lalat Calendar Giveaway


TigaLalat, 16 January 2016

Blogger biasa,
Fotografer biasa biasa,
Dalam hati siapa yang tahu.

Salam persahabatan,

Harini opi nak join satu giveaway bertajuk Tiga Lalat Calendar Giveaway by 'TigaLalat.blogspot.my'. Sebab apa opi nak join giveaway ini ? Sebab opi pun selalu shooping photobook kat Photobook.com.my tuu. Hehehehe. Tapi kali ni special sikit, ehh banyakk, admin TigaLalat nak kasi Calender yang direka sendiri dengan gambar-gambar yang pernah memenangi peraduan dan memasuki majalah fotografi. Best nyaaa, seriuss, opi punya gambar tak pernah masuk mana mana majalah lagi. Huhuhu. Teringin sangat nak tengok gambar2 yang admin ni nak kasi :) 

Hai admin TigaLalat. Sudi sudi la dengar suara hati kecil opi ni nak menang hadiah kalender yang admin nak kasi tu :) Nanti boleh kita share share ilmu photography kann kann ? Sebab opi pun student photography :D Heeehehe. Salam perkenalan admin opi ucapkan .

Opi tak tahu nak tulis apa apa lagi, tapi opi nak ajak kawan-kawan opi join giveaway ini , tarikh tutup pada 18 Januari 2016 iaitu hari isnin ni, O'oh, dah nak dekat kan ? Mari cepat-cepat join ^___^ Oh ya, opi ada jadi sponsor untuk Giveaway Zahir , pun boleh join ^___^  Terima kasih 


Blogger Girl,

Sorfiena Suzainye


Jemput singgah : 


1 comment:

tiga lalat said...

salam cik opie, timekaseh join dan mugo berjaya., ;p

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.