Saturday, November 19, 2011

Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom

Assalamualaikum kawan-kawan ! hehe, Ash join segmen abg apit nie sebab di tag oleh sis Qienah :) okey , jum join sebelum terlambat oke :)


1. buat ENTRY yang bertajuk " Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom "
2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
3. Sila tengok SINI dan SINI ini dulu..
4. Bagi 5 sebab kenapa anda suka doodle fizgraphic..
6. Pastekan URL entry di ruangan komen kat bawah..
7. Tag 3 membe blogger korang..(lebih pown takpa)
8. Tarikh Tutup : 19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam




5 sebab kenapa ash suka doodle fizgraphic. 
1 . doodle fizgraphic cute-cute dan ikut ada trend masa kini .
2. doodle muslimah fizgraphic  memang lawaaaaaa . tak caya ? tengok tuu , lawa kann ? :)
      

3. Cuba tengok tuu .. mata dia ,, comel gileeee , serius .
  

4. Arghhhh , tidakk . serius yg ash boleh kata kan kenapa ash suka doodle fizgraphic ialah semua doodle fizgraphic comel , smart , lawa , kelakar , gempak dan banyak lagi . ash tak boleh nak ungkapkan dengan kata-kata -.- korang kena tengok sendiri doodle fizgraphic . serius, ash tak tahan .. nak menangis ponn ada :')

  

5. Bro Apit ni tak kedekut .. hehee , doodle fizgraphic FREEEEE jeee :)  , janji kredit :D haha


ini ash sertakan doodle yang fizgraphic buat memang gempak kan ? check it out !! :)
     

okey larg , itu je larh. karang abg apit nie marah pulak sbb copy tak minta izin :p hehe
peace abg apit :)) nak promote doodle abg apit nie :)
nak tengok lagi .. klik SINI 

tagged : nana , CC, CP

2 comments:

CCICute Design (IP0357198-D) said...

kene tag,,insyallah nnti cci cuba join.. ^_^

atien said...

membalas kunjungan...

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.