Wednesday, January 25, 2012

KONTES HADIAH TERINDAH & DARI SIAPA

Klik banner for join :)

Hadiah yg terindah yang saya pernah dapt ialah dari ayah sorfiena sendri :) nak tahu tak apa hadiahnya ?
okey , tengok gambar :)
sorry tak jelas , hah , ayah sorfiena kasi kite camera sempena 16th birthday tauuu :)
hehe , alhamdulillah , dapat jugak kamera :)

akcelly , sorfiena pon dapat banyak hadiah dari member blogger , alhamdulillah , bertuah daripada join giveaway dan kontes depa kan , dapat jugak rezeki :)

kalau ash menang hadiah dari kontes ni , kiranya , sorfiena pun dapat Hadiah Terindah dari kontes ni :) hehe

Tagged : Qienah , Nadd , Nisa dan Yui

Tarikh tamat : 25 Mac 2012

Hadiah~hadiah
1. 1st price adalah rahsia ~akan diberitahu kemudian yang pasti memang special & gempaq !
2. T-shirt (3 pemenang)
3. Pen
4. Key-chain
5. Jam tangan
6. Top up RM 10 (2 Pemenang) 
*pemenang dipilih berdasarkan kekreatifan peserta !


1 comment:

Leods said...

Hola, thanks for joining...nantikan resultnya k :)

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.