Tuesday, January 17, 2012

Segmen "senarai blog comel"


Segmen "senarai blog comel"

copy n paste -___- klik banner kalau nak join k :)

1-Copy header diatas dan linkkan keblog yuyue
2-Tak payah follow,just klik --> SINI  kalau nak tahu apa,klik la..bukan churp2 yer :)
3-dah siap,tinggalkan link segmen kat komen entry ni

Segmen ni akan TUTUP pada esok hari,xkesah la ramai ke tak..yuyue just nak kumpul blogger yang blognya comel2..offer blog korang sendiri lagi bagus,dan tagkan seberapa ramai blogger yang korang rasa blog dye lawa :)


5 comments:

**NH-Nurul Hidayah** said...

tengs join dear :)

tiaLAURENN said...

hey tia bertandan dri segmen yg same ,
done follow~

fiqah hamed said...

hey..dari segmen yang sama and tens follow fiqah...done tekan button follow kamu^^

e-lyana said...

tq follow lyana, lyana follow balik sis :)

Arra Ahmad said...

singgah..:)

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.