Saturday, February 13, 2016

First Giveaway By Nadia Syamimi


Klik banner for join :)
Giveaway ini bermula pada 14 February 2016 dan tamat pada 27 February 2016 . 

Ig name : oppiependragon
done follow blog and instashop 

Nak tahu tak hadiah dia apa ?

Hadiah Utama:
Baju Couple Set (Pemenang boleh design sendiri)  by Iz Creative 

Kasut Converse by PikaaanYa

Tu hadiahhh opi suka gila T_____T maigod, baru plan haritu nak beli, tapi tak ada duit, peminat setia kasut converse ni :( kalau dapat ni, bersyukur sangat sangat T__T 

WBQ04731 Handbag by PikaaanYa


Hadiah Saguhati.
Voucher Discount 20%  untuk 3 pemenang  

Image result for topup
Topup Maxis/Celcom RM 5 untuk seorang pemenang


Dah tengokkan hadiah-hadiah dia? Menarik bukan ? Tunggu apa lagi? jom la join ramai-ramai, mana tahu rezeki korang ke :) 27 Februari 2016 tarikh tamat giveaway ni, join sebelum terlambat :)
Kamsahamida :)




Jemput singgah : 


5 comments:

kennymerligal said...

Singgah BW dar Giveaway yang sama and done follow your blog...
http://www.kennymerligal.com/2016/02/first-giveaway-by-nadia-syamimi.html

Nadya Syamimi Mat said...

Thank you sudi join :D

Ahmad Hasif said...

Semoga berjaya..

Assalam jemput join GA saya...

https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

Tarikh tutup 17 feb 2016

Invisible Me said...

Moga berjaya ;)

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.