Saturday, November 26, 2011

Contest Kenali Bloggers.

syarat join Contest Kenali Bloggers

1.Ada blog/Fb.
2.Warganegara malaysia serta bermaustatin di Malaysia.
3.Letak banner contes sya di atas tu kat entry korang dn link kan ke blog saya
4.kalau rajin letak jugak di sidebar-akn diberi bonus mark-taknak pun tkpe
5.Folo blog saya
6.Like FB PAGE DEYAWANNY kalau nak dapat bonus mark==>http://www.facebook.com/deyawanny
7.Tag minima 2 orang pastikan diorang tahu.
8.siap!Sila komen di entry ni beserta url entry anda tadi.




UPDATE SPONSOR 

7. 2 X rm10 topup dari http://juliajamaludin.blogspot.com
8.2 X Header dari MUNA RAHIMAH 
*Kalau sudi Followlah Diorang yang baik hati ni*

tagged : Qienah and Myra
10 perkara tentang Siti .


Nama penuh Siti Sorfiena Syasha Suzainye .
 Umur 16 tahun .
 Bersekolah di SMK Puncak Alam .
 Single .
 Nama samaran ada banyak , tapi , sudah dikenali sebagai Ash , Oppie ( O.P) , Ien , P.O 
 Suka warna merah .
 Suka tidur .
 Suka guna internet lama-lama .
 Dah jatuh cinta/hati dengan ........
 Earphone selalu ada di leher atau telinga .

10 perkara yang nak tanya kat wanny : haha, kenapa 10 ? nie ,, nak balas dendam balik ni , dia tanya kita 10 .. kita tanya dia balik dalam 10 soalan lahh, hahahaha 

 Sihat tak nie ? #soalan bangang je . ahaha
 Ada berapa adik beradik ?
 Suka warna apa ?
 Makanan kegemaran ?
 Lagu kesukaan ?
 Hobi ?
 Tarikh lahir bila ?
 Nama pakwe siapa ? #ehehe
 Suka berkawan ngan Siti tak ? #peace yoo
 Suka K-POP tak ? #hoho

2 comments:

Wanny said...

1.Sihat jerr
2.tiga
3.pink/unggu/putih
4.semmua masakan mama
5.Impossible
6.Baca novel/update blog
7.15 mei 1996..nak gi hadiah kerr??
8.Pakwe??x delah..wanny x de pakwe..*serius lerr..x caya ke?
9.Suka kalau siti sudi:)
10.sikit jerr.

Fiena + Qiena said...

wahh , thanks for ur answer :)
hehe ,

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.