Sunday, December 18, 2011

Segmen CP | Jom Jadi Kawan!

Hari ni , ash nak join satu segmen lahh , hehe , boleh kan ? btw , korang-korang kat luar sana tu , yang masih belum tidur , apa kata join segmen nie ? :)

Hurm , sambil-sambil korang singgah blog ni , apa kata terjah sekali blog ash yg agak personal tu ~.~ haha , personallah sangat -.-' kat []
Terima kasih ye .

Oh ya , kalau nak follow blog ash , sila kan , tiada istilah paksa ok :)
Rasanyer , kat blog sini tak payah follow pon tak pe , kalau kat  boleh follow kot , haha.
sebab ? kenapa ?

ok , mey sini ash nak bercerita sikit , 
kalau korang follow blog ni , nanti kat dashboard korang penuh ngan entry ash yg join sana sini .
kalau follow blog satu lagi tu , ash akan update info-info dan segmen yg penting-penting je :) hehe
ash just tak nak menyusahkan kome je -___-

Terima kasih ye kerana sudi singgah blog ash yang tak seberapa ni :)
Happy Blogwalking buat korang .


4 comments:

Nurhasliza Jeffry said...

HAIII! DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA.. SELAMAT BERSAHABAT! ;)

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

Fatin Nabila said...

Assalam.. Datang dari segmen yang sama.. Selamat berkenalan :)

puteri hanisah said...

dtg dari segmen yg same..
follow saye yerk:)

http://nysahanysa97.blogspot.com

syamsyam said...

dari segmen yg same :)
done follow :D
follow me back ok tq ^^

http://shoya96.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.