Wednesday, November 30, 2011

Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP


PLEASE KLIK ME ! 




Dowh, blog kau ni cam haram sial..baik nenek aku buat blog cantik lagi pada kau..pegi mampos la

hey , tak boleh buat ayat macam tu sbb Miss Lyzeer ini kata ...

- Miss mementingkan penggunaan bahasa melayu
- Kutukan yang membina sangat2 dialu-alukan
- Kata2 yang terlalu kesat akan terus direject penyertaan oleh miss..



 Header awak ni buruk la..tukar la gambar hantu mak limah ke, baru gempak sikit
Ayat macam tu baru betul :) 

Hadiah kepada pemenang

Tempat Pertama
RM50 (dibank in terus ke akaun anda)
Review Page Alexa dengan 5 bintang
Entry terbaik daripada blog korang akan dijadikan sticky post di blog miss selama 2 minggu
Miss akan komen 10 entry korang


Tempat Kedua
RM30 (dibank in terus ke akaun anda)
Review Page Alexa dengan 5 bintang
Miss akan komen 10 entry korang


Tempat Ketiga
RM20 (dibank in terus ke akaun anda)
Review Page Alexa dengan 5 bintang
Miss akan komen 10 entry korang


10 hadiah saguhati
Review Page Alexa dengan 5 bintang
Miss akan komen 5 entry korang



Tarikh contest berlangsung 
8/9/2011 sehingga .............. (x tahu lagi bila nk tutup)

Apa ni Miss ? apa kess ? apa kes ? apa kes ?
-.-' blog Miss ni , ash masuk je . fulamak ! macam misteri je, seram sejuk pon ada time masuk . muahahaha .. Miss Lyzeer ni Polis ka ? tengok header nampak macam polis -.- haha, sbb tu ash seram sejuk je nak masuk blog Miss , "biaq betul ni polis , aku kawan ngan polis ke , eee, takutnya" ayat tu yg selalu ash ckp time masuk blog Miss . bhahaha , sorry yeah Miss Lyzeer :P 
so , sekarang ash tgh cuba buang rasa seram sejuk tu dengan bukak lampu dan bukak lagu rancak time join contest ini dan tutup kipas biar panas . takde lah seram dan sejuk . haha
ash selalu on9 mlam :)

1 comment:

miss lyzeer said...

hehe, miss dah check penyertaan kamu..good luck ye =p

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.