Sunday, November 27, 2011

Segmen Free Header's For You. Jom Join !


PLEASE KLIK ME ! 



Good night everyone . hurm , ash nak join segmen . best owh , segmen nyer :) insyaAllah kalau terpilih , Moonlight Shadow ni akan buatkan header free untuk korang ! yeh , jemput join ramai-ramai ye :')
ini banner nyer :)
So here' the discription.

1. Must have a blog.
2. Must follow this blog. Kalau tak, izzat akan still buat header korang, tapi 50% comel. \GURAU AJE/3. Like my Fan Page. Here.
4. Make an entry about this 'SEGMEN'. then link it to this post.
5. Make sure letak banner dekat atas tu dalam entry ok.
6. Letak link entry kamu dekat bahagian comment.
7. Please take note. Izzat tak akan terima sebarang link yang berbentuk asdfghjkl.blogspot.com.
8. Jika contestant tak melebihi 10 orang. segmen ni automaticly berhenti.
9. Wajib tag 3 orang.

Tak susahkan syarat dia?
1. Free Edited Blogskin : 4 contestant akan izzat pilih melalui random.org.
2. Free Header with your own style : 20 contestant juga dipilih melalui random.org.

Semua contestant yang dipilih izzat akan pilih melalui random.org. Adil bukan?


Untuk yang TERPILIH, izzat akan senaraikan bila Segmen ni tamat iaitu15.12.2011. So jom join. Hadiah akan bertambah mengikut kadar contestant. Makin ramai. Makin banyak hadiah.

oke , itu ash just copy je . hehe XD

Tagged :
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

2 comments:

✿ wanny ahmad ✿ said...

thanx tag kite .. kite pon nak join larh segmen ni .. hee ~ ^^

Ash Kyouhei said...

hehehe , bagus . jemput join ^_^

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.