Wednesday, November 30, 2011

Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani




PLEASE KLIK ME ! 




Syarat - syarat penyertaan :


1. Engkau mestilah mempunyai blog.
2. Engkau mestilah follower blog ini.
3. Engkau mestilah warganegara Malaysia (HAHA)
4. Engkau mestilah suka mandi pagi. (KEHKEH guraulah gurau!)




Cara - cara menyertai :


1. Buat satu entry yang bertajuk "Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani"
2. Copy paste banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Selepas itu kritiklah blog .geek in the pink. ini sesuka hati. Tetapi pastikan kritikan engkau orang adalah kritikan yang membina. Janganlah hentam teruk - teruk sangat. Nanti aku nangis. HAHA.
4. Namakan satu entry dari blog .geek in the pink. yang engkau paling suka.
5. Tag 2 orang blogger lain yang engkau rasa sungguh dipercayai untuk menyertai giveaway ini. KENAPA? Sebab, andai kata blogger yang engkau tag itu menang (Tak kiralah hadiah keberapa punmaka engkau akan menerima hadiah yang sama seperti blogger yang menang tu. Dan blogger yang engkau tag tu kenalah tau yang mereka sedang ditag ye. HEHE.


Contoh : Farid Kamil join giveaway ni dan telah men-tag dua blogger lain iaitu Pierre Andre dan Fahrin Ahmad. Fahrin Ahmad telah memenangi tempat kedua berupa Body Butter Strawberry The Body Shop (Contohnya) maka Farid Kamil juga akan turut memenangi Body Butter Strawberry The Body Shop. Yayyyy cool kan?

Tarikh tutup giveaway adalah pada 30 November 2011.

oh man ! dah tutp lah -.- aduh , lambat join T_T

nie nak kritik ni . kenapa pages blog yang ada type Home , CP Bunga , Tips , Kisah Mama , Adam , Parenst Issues tu taruk warna warni ? blog akak tak sesuai taruk macam tu , try letak warna peace or pink , and tulisan tu taruk warna berlawanan . contoh kalau akak taruk kotak tu warna pink , akak taruk lah tulisan tu warna peace . maybe lawa kot .. erk , maybe lahh :) try dulu , mana tahu kan ? #ngeh3 , lebih-lebih pulak ash nie :3 satu lagi kat scroll .. yg kat tepi belah kanan nie, apa nama ye? alah yg untuk naik turun naik turun tu , cuba taruk yang design sekarang punya , baru lawa :) ehehe , satu lagi ! kalau akak dah taruk button followers yg kat dlm kotak , akak jgn lah taruk follow ala-ala tumblr lagi dah , satu pon cukup lah , serius , kalau org tak nampak button follow kat kotak bawah tu , org akan klik kat follow ala-ala tumblr tu , padahal kat situ dah tak beri apa-apa effect dah sb akak dah taruk follow yg dlm kotak tu , dia kira yg itu , bukan yang kat atas tu . oke . itu je kot nak kritik . hehe. #sorry yeah sis 
tagged : einah and Syauqiena


1 comment:

Cik Puan Bunga said...

Thanks! Goodluck! ^___^

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.