Thursday, December 1, 2011

Segmen : SPM ..OH ..SPM..



Welcome December :) hohoho . aduhh , cepatnya masa berlalu-kan ? rasa macam baru bercuti je . ngeh3 .
okey , ash taknak cakap panjang , just nak join satu segmen ni , tajuk segmen ni SPM ..OH ..SPM.. 
oh man ! tahun depan ash ambik SPM owhh -.-' study study study . huhu . bulan 12 ni , ya , December . ash dah kena start tuisyen dan start study T___T' doakan ash supaya berjaya ok :)

oke , ini banner segmen tu .

ini pulak soalan yang ditanya oleh Auni dan jawapan yang ash beri :

1. TAHUN BILA KAH ANDA MENDUDUKI PEPERIKSAAN SPM?
Tahun depan bersamaan 2012

2. SUBJEK APA YANG ANDA PALING SUKA?
Add Maths . Tapi tak pernah lulus . Selalu gagal -.-

3. SUBJEK APA YANG ANDA KURANG SUKA?
Account . kurang suka . tapi , suka :)

tarikh tutup : 5 December 2011


PLEASE KLIK ME !

5 comments:

nurulauni said...

tq ye...

Fiena + Qiena said...

welcome :)

Hans Mohd said...

samalah..

ambil add maths, tapi tak pernah lulus..

Fiena + Qiena said...

haha , u are my geng :)
fiena-

hanna said...

dri segmen yang same..
salam perkenalan..

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/spm-oh-spm.html

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.