Tuesday, December 6, 2011

SEGMEN | 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat

Assalamualaikum .


Nak ceritakan perkara pelik tentang saya ? Oh maii . segan lahh  .  huhu , tak pe lah , saya ceritakan jugak lah , tpi , korang kenalah keep it secret ok :)

 selalu nye kalau orang time sejuk kan , orang akan bersin kan ? huh -.- ash time panas ash bersin -.-' dok panas terik tu boleh bersin dan terasa sejuk nye . haisyh , pelik kot .

 kadang-kadang boleh tak mandi 2-3 hari . Wahh , macam Angelina Jolie -.- haha .

 suka tidur pakai selimut ah time kecik-kecik dulu . haha , sampai dah berlobang dah selimut tu , tapi still pakai . haha , psst , jarang basuh selimut tu akcelly -.-''

  laaa , baru 3 -.-'' terasa macam dah 10 je , huhu . apa lagi yerk ? hurm ...

 suka print gambar banyak-banyak . haha, maklumlah , photograpger . #bajett

  suka dengar lagu kuat-kuat . eh , rasanya itu tak pelik sbb adik ash lagi selalu dgr lagu pakai earphone kuat-kuat -.- pekak apa ke dia tu ? -.-'

 kalau dapat tidur ... selalu akan TER-tidur 23 jam -.-' or 18 jam -.- ' kadang-kadang , boleh msuk 1 hari+sekerat hari kedua =.-'

 Time orang bangun , ash tidur . time orang tidur , ash bangun . paham tak ? macam ni , korang selalu tidur pukol 9 malm , contoh lah . tapi , time tu , ash terjaga . tak boleh tidur sampai lah esok pagi . tapi , time korang bangun , kira-kira dah pukul 7 pagi .. ash tidur time tu -.-

 kalau dah dapat keluar ngan member , ash memang malas nak balik rumah -.- huh , watch out :D jangan bagi along keluar rumah macam tu ye mama :)

  teringin nak bela harimau dan singa dlm rumah T_T' badan depa besar , cantik pulak tu .

  boleh bercakap dgn haiwan .. haha,  itu tipu je ok :P berangan je boleh ckp ngan haiwan . haha

 tak reti nak bercakap ngan orang luar sbb ash dah biasa menaip . eh , apa beza berckp ngan org luar dgn menaip ? haha , meh sini , ash terangkan :)
ash dah biasa menaip sbb dlm menaip-menaip tu kan , ash dah biasa guna 'Backspace' . haha . type ,padam , type , padam -.- so , kalau dah berckp . mana boleh nak padam-padam balik apa yg kita ckp kan ? haha , yaa , kadang2 ash akan berckp tonggang terbalik sbb tak dek 'Backspace' kat kepala otak ni -.- huhu . sengal je -.-

 ash tak suka bercakap sbb ash akan merasakan sesuatu yg ash akan tertinggal dlm perbualan tu -.- ash lebih suka sampaikan sesuatu perkara tu melalui gambar, music, puisi , quote dan byk lagi :) haha .

ok . rasanya , dah cukup 10 , yg  hanya gimik je ;D ok . itu je . thanks ye sbb sudi baca . keep it secret ok korang . 

2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

hikhik.. comel btul kecomelan anda ^^
jom terjah kengkawan yg lain pulek ^^
cekbolat dh listkan.. anyway tengs join ^^
http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/list-blogger-segmen-10-perkara-pelik.html

chii said...

mak aih..lama nya tdo..ishk ishk..leh masuk rekod nih..

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.