Monday, December 5, 2011

Siapa yang minat shooping kat sini ? Ada special entry untuk u all.


Assalamualaikum .
Nak tau tak blogshop mana yang terpilih dan menjadi pilihan Ash kali ni? Jommmm check it out !



So, today nak buat review tentang blogshop favourite aku ni. 
Mira Kawaii Shop ni blogshop yang mana menjual dress2 yang trend ala-ala korea . So far, aku tak pernah beli lagi dress kat mana2 blogshop sebab mak aku tak kasi . haha .
Jangan lupa klik kat link tu ye , kot-kot korang berpuas hati dan menemui kebahagian dan kepuasan korang kat situ , chewah , ayat ! tak boleh blah . haha , jangan lupa click ok :)
Selalunya, kalau kita nak shopping2 online ni, mesti ada rasa perasaan was-was sikit, yelahh..dalam gambar je baju tu nampak cantik. bila dah sampai dekat rumah, hampa terus. Tapi ! Tapi ! Tapi! Honestly, aku betol-betol suggestkan dekat korang semua, try cuba test lah shopping dress2 dekat Mira Kawaii Shop ni. Best dan material kain memang selesa.Confirm korang akan jadi regular customer diorang and tak pon, korang mesti selalu tertunggu new update daripada blog ni. :) Kenapa aku confident je cakap macam ni? Sebab aku dah tengok semua costomer blogshop ni berpuas hati terhadap dress2 ni .

Korang boleh click dekat blog Mira Kawaii Shop tersebut.
Ada SALE okehhhhhh ! cepat rembat !

Cuci-cuci mata jom !












KORANG BOLEH DAPATKAN SEMUA INI DENGAN HANYA 
RM27 !





YANG INI HANYA  RM28 !


Duration : 29 November -11 December 2011
Last payment : 11pm on 11 December 2011

POSTING DATE : Between 15-16 December



POSTAGE RATE :


clothes :

1-2 pcs : RM6.00 for Semenanjung, RM9.00 for Sabah & Sarawak
3-4 pcs : RM8.00 for Semananjung, RM11.00 for Sabah & Sarawak
5 pcs and above : add RM2.00 for each pieces

hah , tengok ! berkualiti kan ? tak kesah lah korang pakai tudung ke tidak . Tapi yang pasti , yang pakai tudung pon boleh pakai baju ni , Dengan syarat menutup aurat . Korang boleh pilih lengan yang panjang kan ?  Gambar kat bawah ni pula , contoh baju yang dipakai oleh customer . Real punya ni . Aku tunjuk contoh .




Mira Kawaii Shop ade jugak jual aksesori yang comel dan sesuai dengan trent remaja masa kini . dengan harga RM10 !!! Limited Quality .





HARGA YANG DITAWARKAN OLEH MIRA KAWAII SHOP IALAH ;

PAKAIAN ;

1pcs serendah RM27 !
4pcs hanya RM100 !

AKSESORI ;

1pcs hanya RM10 
3pcs hanya RM27

so . amcam ? best tak blogshop Mira Kawaii Shop ni ? apa tunggu lagi ? jum kita terjah Mira Kawaii Shop :)


"BERMINAT? ISI ORDER FORM KAT"


SEBARANG PERTANYAAN

email ke mirakawaiishop@hotmail.com
ATAU



TQ FOR YOUR TRUST




REGARDS,

NORAMIRAARWIN BT MARJONO
Company name : MIRA KAWAII SHOP
Registered no : SA0175057-A

1 comment:

petakbunga said...

Jom joint 1st GA petakbunga...
Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
petakbunga.blogspot.com

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.