Sunday, December 4, 2011

Segmen : Aku dan Zodiak


Assalamualaikum :) hari ni ash malas nak berceloteh panjang-panjang sebab ash tak dek mood skrg ni , rasa nak marah orang je -.-' tapi sebelum tu , ash nak join segmen ni . haha . tak tahulah dah tamat tempoh ke belom -.- #cehh , tamat tempoh , haha

Nama owner blog ni ialah Siti Sorfiena Syasha Suzainye :) kat sini blog for enjoy , kat SINI my personal blog . personal lah sangat -.- haha

Zodiak ash : LEO . sbb ash lahir pada 31 Julai 1995 . sekarang ash 16 tahun dah . hah , korang memang tak asing lagi kan ngan tarikh lahir tu , haha, nak tahu sbb apa ? bagi mereka yang minat K-POP . of course lah mereka tahu :) ehehe
ok , meh tengok gambar dan info kat bawah ni dan korang akan tahu kenapa :)


Name: No Min Woo (노민우

Position: Rapper

Date of Birth: July 31, 1995

Height: 174 cm

Weight: Unknown

Educational Background: School of Performing Arts Seoul

Specialties: Acting, Hapikdo, Swimming



lol ! birthday ash sama ngan Min Woo lahh dari kumpulan Boyfriend tu ^__^ hahaha , syok bhaii :) ash minat dia sikit ja . minat dia pon sbb tarikh lahir kami sama :) itu je , tak dek lah sampai obses sangat :3
korang jangan jeles pulakk :) hehe

ok , itu je ash nak bercelotehh ^_^ thanks for reading guys :) Luv u alls .

Tag : Syauqiena , Qienah dan Mieyka

1 comment:

fierul said...

trima ksih sebab sudi join segmen saya :)

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.