Monday, December 12, 2011

My Craft Garden 1st Giveaway

Assalamualaikum :)
hari ni ash nak join GA lagi bole ? hehe . 
ok , straight to de point , klik banner kat bawah ni kalau nak join :)


syarat2nya, tengok kat bawah ni:
  1. Mesti ada blog sendiri atau facebook
  2. Buat satu entry ringkas bertajuk "My Craft Garden 1st Giveaway" dan copy banner giveaway kat atas tu and then link kan ke entry ni ...kalau tak ada blog, war-war kan sahaja tentang giveaway ni di wall FB anda dan kalau boleh tag lah beberapa orang besfren anda ye...
  3. Sila tinggalkan komen beserta dengan email anda supaya senang saya nak hubungi kalau terpilih sebagai pemenang nanti...
  4.  Kena follow ke? hehe...tak kisah, terpulang lah nak follow ke tak....(kalau nak, follow lah seikhlas hati ye...:)
  5. Opps...untuk yang tinggal di Malaysia sahaja ye....( senang nak pos hadiah nanti...;)
  6. Tarikh tutup giveaway adalah pada 17 Disember 2011 tepat jam 12.00 tengah malam...

Hadiahnya :
Ni lah antara hadiah2 yang ditawarkan....
2 orang pemenang bertuah akan dipilih secara random ok...dan pemenang yang bertuah boleh memilih salah satu hadiah dari 3 gambar di atas....dan yang bestnya, pemenang boleh pilih sendiri gabungan warna yang disukai! saya akan kaitkan hadiah yang dipilih khas untuk anda......nanti dulu! ada lagi.....kalau pemenang tersebut adalah salah seorang daripada follower saya, dia akan mendapat satu lagi hadiah misteri


ini bukti ash dah follow kakak :) btw , dah follow lama dah . just tak perasan --'
nak tag adik sendiri : Syauqiena . haha

2 comments:

lia said...

tq for join!wish u gud luck dear...:)

Ash Kyouhei said...

welcome sis n amin :)

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.