Monday, December 12, 2011

Shoutmix Kenakan Bayaran !


Assalamualaikum .

Ash nak share satu info dengan kawan-kawan semua. Untuk makluman, Shoutmix dah keluarkan notice kepada semua pengguna shoutbox nya. Notice bayaran :D

So, bagi pengguna Shoutmix semua yang tidak mahu berbayar. Mungkin kawan-kawan boleh cari alternatif lain. Mungkin kawan-kawan boleh try guna Cbox pula. Ash pernah guna juga dulu-dulu :)

Klik important notice tu.


Bacalah dengan tenang.

#Saya mempunyai dua pilihan. Satu, membenarkan ShoutMix untuk menjadi tidak mapan. Ini adalah berita buruk kepada semua orang. Pilihan lain untuk menghentikan perkhidmatan percuma kami. Ia menjadi jelas bahawa ini adalah di mana ShoutMix harus pergi. Dan sebagainya, ShoutMix tidak akan bebas lagi. 

Sedia ada pengguna akan dapat terus menggunakan akaun mereka tanpa sebarang kos sekarang. Peralihan akan bermula dalam masa beberapa minggu. Akhirnya, pengguna dengan akaun percuma akan perlu untuk bertukar ke pelan membayar atau berhenti menggunakan perkhidmatan ini. Tarikh ditetapkan pada 1 Januari, 2012. Selepas tarikh ini, akaun percuma akan berhenti kerja kecuali dinaik taraf kepada pelan yang telah dibayar. 

Berita baik adalah bahawa ShoutMix akan tersedia untuk hanya $ 0.99/month dan akan berkuatkuasa serta-merta. Untuk versi lama (Klasik) ia hanya akan disediakan dalam pakej Premium yang melibatkan kos kira-kira AS $ 1.67/month. 
Pelanggan-pelanggan yang sedia ada tidak terjejas oleh semua perubahan ini. Malah, ShoutMix akan benar-benar menggerunkan untuk pelanggan-pelanggan kami semasa dan masa depan. Tumpuan kami adalah untuk membuat pelanggan yang membayar amat gembira dan mereka akan mendapat 100% daripada sumber-sumber kita. Jika anda adalah salah satu daripada pelanggan-pelanggan kami, perkara-perkara yang hanya akan mendapatkan lebih baik untuk anda. 
ShoutMix sentiasa produk dengan semangat yang besar. Ia hanya malang bahawa ia tidak bekerja sebagai produk percuma. Kita semua perlu bergerak. Dan ShoutMix akan terus menjadi yang paling berpatutan, berkualiti tinggi dan premium perisian live chat bahawa semua orang boleh menggunakan dan kasih sayang. 
Snecx Tan 
Disember 2011

Jangan ada yang tutup blog pula lepas ni. Hehe :D

Itu sahaja. Entri perkongsian segenap dimensi ^_________^ 

No comments:

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.