Wednesday, December 14, 2011

'Segmen up follower dengan sepantas kilat'

BELOM COBA, BELOM TAW !




Permainan Segmen
 yup ini penting untuk meningkatkan followers.


-first step,anys akan senaraikan link belog2 yang join.. lepas tu korang buka satu2 dan tinggalkan link entry korang 

-entry siapa yang kena,.anda perlu follow belog setiap link yang ada di entry anda so rerajin lah korang tinggal link entry korang di belog yang join segmen ni ok :) 

-lepas korang follow blog dorang, korang post link entri korang pulak di blog mereka dan cakap lah korang dah follow mereka. so mereka akan follow anda kembali fair and square kan? saya follow awak, awak follow saya . perhatian ! ini adalah rule segmen untuk saling memberi support dan merapatkan hubungan antra geng2 blogger . jika anda tidak mahu, dia follow saya, saya follow dia kembali. tak payah la join k , nanti korang annoying pulak :) sory tapi kalau korang jenis baik hati . tunggu apa lagi ? hehe

-segmen ini hanya layak disertai oleh orang yang nak meningkatkan follower,traffic,kawan dan jujur (jujur di sini membawa maksud, kalau cakap follow, follow lah betul2 . jgn tipu2 tahu)


 PERHATIAN   '5'  belog Top referal ke segmen ini , link entri nya akan diletak atas sekali besar2 ;)


boleh singgah kat blog ash yg satu lagi NI

11 comments:

G@D!z$ said...

tq...done follow

Ezzattie said...

hai! ezzat dari segmen yang sama. follow balik. nice to meet u ^.^

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

Nur Farhani said...

follow! follow kite balik k. tq ^^

http://nurfarhanizk.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama....

http://azzafdzal.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

done follow awak....

scha_addin05 said...

done following,..dari segmen yang same,..follow mine too~
http://ichinmikitha.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

//Ninie said...

Haii .. Ninie dah follow :)

http://wanisaid.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

DiyanaWr said...

hai, dari segmen yg sama :]
done follow awk, jom follow sy blik :D

yaya yayot said...

done follow here (:

hit me back and HI owner :D

http://besidesyayot.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2 la ke blog saya..
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat.html

CikAnyss' :O said...

anys follow ..

Ira said...

hye,ira follow awk :)

dari segmen same ^^

http://dinkyrara.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.