Friday, December 16, 2011

Tagging Game #9


Before start , you all kena copy paste dia punya rules :)
1.        You must post these rules
2.        each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.        answer the question that tagger set for you in their post.And create eleven new questions for the  people you tagged to answer.
4.        you have to choose 11 people to tagged and link them on the post.
5.        go to their page and tell them you have tagged him/her
6.        no tag back !
7.        no stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

in bahasa melayu #use translator :

1.Anda mesti pos peraturan-peraturan ini
2. setiap orang mesti post 11 perkara tentang diri mereka dalam entry mereka.
3. menjawab soalan bahawa tagger menetapkan untuk anda dalam jawatan mereka dan mewujudkan sebelas soalan baru bagi orang-orang yang anda tagged untuk menjawab.
4. anda perlu memilih 11 orang untuk ditag dan link mereka di jawatan itu.
5. pergi ke halaman masing-masing dan memberitahu mereka anda telah ditandai dia / dia
6. tiada tag kembali!
7. tiada bahan di tag bahagian "anda ditanda JIKA ANDA MEMBACA INI" ANDA sah (aka BENAR, AMANAH DENGAN KEJUJURAN SEMUA) telah ditandai 11 orang


11 about me you must know ! 

  I love  RED colour very much .
 Like Block B very much and attitude mereka hampir sama ngan saya :) #haha
 If I get internet, I will not be easy to leaving it .
 First sister from 7 siblings . #ramai lah juga
 Always with my earphone #music is ma life .
 Love edit pictures .
 Obsessed with Matluthfi and K-pop #muahaha
 Likessss sleepingggg #haha
 Like Korea , Japan n Chinese very much . 
  Have a serious illness . #really serius .
 Like to blogging . #aku suka lagu blog aku sebenarnya -.-

okey , this inine tagging from  

1-Makanan dan minuman feveret apa?kenapa minat?
Char Kuew Teau dan Carrot Susu dan Milo ais . Mama kata carrot susu untuk cantik . sbb tu akak minum . khik3

2-siapa BFF anda?diorang best tak?
Am , Efa , Nurul , Shaz , Iq , Ash , Ai , Far , Nisa , Ramyaa , Vivi , Biela , Myra , dan ramai lagi mem kat fb , pergh , of course lah best giler owhh ^_^ depa crazy person :D

3-best tak blog farisa?haha.
Best ! sbb kaler blog kita sama lah . hurm , kat blog ash satu lagi [NI]

4-Kalau menang tiket percutian antara Korea ngan Paris,anda nak pergi mana?
Korea ! HAHA . eh , dua-dua boleh ? hehe

4-minat naik fixie x?kenapa?
apa tu ? o.0

5-ada musuh?ceciter spe2..:)
entah , kita dah lupa siapa musuh kita , kita tak main musuh musuh nie . haha .

6-pernah couple?dah bpe kali?
sekali je , tapi , couple kat fb je , itu pun dikira sekali ke ? tapi dengan PEREMPUAN wakkk -___-' haha , rasanyer tak terkira kan ? klu tak terkira , rasanyer, tak pernah couple lagi :)

7-henfon yang paling diidami oleh anda apa?knapa?
entah lah , handphone ye ? kalau handphone tu ada camera yg jelas , bluetooth , Memory Card , tempat nak type mesej tu macam keyboard , gb besar , dan whatever lah , haha :D senang , dan perfect kalau ada semua tu .

8-anda pakai template apa?okeyh tak?
template apa ? entahlah , haha, sbb dah tukar segala-segalanye -__- okey lahh , boleh tahan :)

9-Antara seorang lelaki yang miskin,compang-camping,tetapi hensem,jaga solat dan setia dengan seorang lelaki yng kaya,slalu tinggal solat,kedekut,tidak kacak dan kaki perempuan,yang manakah anda pilih?
of course lelaki yang miskin, compang-camping, tetapi hensem , jaga solat dan setia dengan seseorang . InsyaAllah :)

10-Jikalau anda disuruh pilih di antara rakan dengan bf/gf,yg mne stu anda plih?
Family kot :3 huehuehuehue . maybe rakan . kalau family kenal bf , kita more to bf :P 
eh , entah lah , haha .

11-anda peminat blog spe?lawa x?ringan x?




dan banyak lagi .....

Blog mereka simple , penuh maklumat yg berguna dan menarik !
ash suka sangat , ada yg berat, ada yg ringan :)

oke , dah jawab ! tapi malas nak tag back. sorry eyh <3

1 comment:

easya farisa said...

haha..welcome..comel la header hang...aii pon minat citer dream high..^^

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.