Tuesday, December 13, 2011

Segmen Jom Kenali Emeer Mystarz.


Assalamualaikum .

Selamat pagi , selamat tengahari , selamat petang dan selamat malam :D 
Korang sihat ? alhamdulillah sihat kan ? kalau tak sihat , pergi klinik cepat then makan ubat :)

eh , kenapa tajuk hari ni SegmenJom Kenali Emmer Mystarz ? hah , ash join segmen lagi lah -- huhu
seriusly , ash macam pernah nampak si Emmer ni , tapi , kat mana ye ? kat tv yeah ? haha , adoi , 
tapi , serius lah , mcm pernah nampak face to face --' kat mana ye ? hhmmm , tak kesah lah , sbb tu lah ash join segmen ni , ash saje nak mengenali si Emmer ni dgn lebih dalam lagi . huehuehue , dalam lah konon -- haha

ok , tak mau ckp or type panjang2 , kita ikut step by step je lah ye syg ? :)
klik banner for join , btw , wajib letak banner ni kat dlm entry korang , alah , itu biasa lah kan? :)


ok , dah tempek banner tu kan ? so , sekarang, kena ceritakan sedikit pasal Emeer ni .
ok ,ini ash just copy n paste .

Nama sebenar Emeer ialah Mohd Emeer Iskandar Mohamad Bakri
Berusia 16 tahun
Lahir pada 08 Disember 1995
Berasal dan kini menetap di Kuantan, Pahang
Bersekolah di SMK Indera Mahkota 2, Kuantan


ohh , rupa-rupanya , umur dia sama ngan ash lah -- patut mcm pernah kenai , *ada kena mengena ke* huehuehue 

then , dah siap semua tu , tag sorang member korang yg berminat nak join segmen ni :)
so, ash nak tag adik ash je lahh , haha 


Tarikh tutup penyertaan ialah pada hari Ahad, 18 Disember 2011 jam 12.00 tengah malam.

Segmen ini juga akan dibatal kan sekiranya kurang 7 penyertaan.

Hadiah-hadiahnya :

Tempat pertama : > Topup RM10 bagi pelanggan Maxis/Celcom/Digi sahaja.
                               > Simple header
Tempat kedua :    > Topup RM5 bagi pelanggan Maxis/Celcom/Digi sahaja
                              > Simple header
Tempat ketiga :    > Topup RM5 bagi pelanggan Maxis/Celcom/Digi sahaja

2 comments:

Rasyidah said...

Hai. Terima kasih join and good luck :D

Ash Kyouhei said...

ok ;)

ZALORA COMMUNITY CONTRIBUTOR BADGE

ash_tsukidate.blogspot.my review

ShoutBox

Powered by Blogger.